Kreatywne 404 - u nas na stronie z błędem... zarabiasz 50 zł!

Kreatywne 404 - u nas na stronie z błędem... zarabiasz 50 zł!

Nawet na najlepszych witrynach, zdarzają się wpadki. Strona z błędem to nie koniec świata, ale okazja do tego, aby w kreatywny i sensowny sposób zatrzymać użytkownika u siebie. Jak to robimy w mfind?

Ups... ta strona nie istnieje

Wadliwy link, przeniesiona treść, nieaktualne dane -  to się zdarza. W marketingu w sieci, nie ma jednak błędów, są tylko niewykorzystane szanse. Strony z komunikatem "error", a więc 404, były kiedyś smutne i zniechęcające, ale to się zmieniło. Dziś 404 jawi się jako okazja do zatrzymania użytkownika, rozbawienia go, czy nawet wręczenia kodu rabatowego.

Większość firm informuje użytkownika o tym, że szukana strona nie istnieje, ale zdarzają się takie, które idą o krok dalej.

Te najlepsze w ciekawy sposób proponują inne treści, dostaraczają wyszukiwarki, która pozwala szybko trafić we właściwe miejsce, czy w zabawny sposób informują, że na pewno mają to, czego szukasz- musisz tylko dać im kolejną szansę.

404 w mfind, warte 50 zł!

Na stronę z błędem na mfind.pl trafia miesięcznie kilkadziesiąt osób i może to być bardzo przyjemna wizyta. Ze strony można przejść bezpośrednio do wyliczenia składki na OC/AC i odebrać kupon na 50 zł zwrotu od zakupionej polisy.

Użytkownik ma szansę zyskać podwójnie: nie tylko na ewentualnym zwrocie po zakupie, ale także przed: znajdując naprawdę dobrą ofertę i oszczędzając na obowiązkowym ubezpieczeniu OC.

Z prawie 900 opinii zamieszczonych na opineo.pl, wynika że blisko 100 % klientów poleca mfind, a wielu z nich oszczędza od 20 do 30 % ceny polisy OC. Biorąc pod uwagę koszty takiego ubezpieczenia, które oscylują średnio około 1000 zł, mówimy o sporych pieniądzach!
Kreatywne 404 - u nas zarabiasz!

Czytaj również:

Ceny OC po I kwartale 2018 - jest stabilnie, ale możliwe podwyżki! - Biuro Prasowe porównywarki OC/AC mfind.pl

Ceny ubezpieczeń OC są stabilne, o dużych wzrostach narazie nie ma mowy, a średnia cena polisy od ponad roku wynosi niewiele ponad 1000 zł. Jak wyglądają statystki ostatniego kwartału?