Od zera do setki w 3 miesiące - Program Partnerski Mfind z dobrym startem!

Uruchomiony w styczniu 2018 r. program partnerski Mfind, dzięki któremu można zarabiać na sprzedaży ubezpieczeń w internecie cieszy się dużą popularnością. W ciągu niecałych 3 miesięcy działalności zyskał już ponad 100 partnerów!

Programy afiliacyjne w sieci nie są nowością, ale takiego, który w jednym miejscu skupiałby ofertę wielu ubezpieczycieli i proponował transparentny i banalnie prosty sposób rozliczeń, jeszcze nie było!

Program Mfind to szansa dla wydawców na promocję w swoich kanałach oferty wielu ubezpieczycieli, a więc także potencjalnie wyższa konwersja i lepsze zarobki niż przy współpracy z pojedynczym podmiotem.

Więcej o programie pisaliśmy tutaj:

Mfind uruchamia program partnerski - zarabianie na ubezpieczeniach w sieci z dużym potencjałem! - Biuro Prasowe porównywarki OC/AC mfind.pl

100 partnerów w niespełna 3 miesiące

Programów partnerskich w sieci jest sporo, ale prawdą jest, że nie wszystkim udaje się zdobyć zainteresowanie wydawców. Afiliacja jest w Polsce jeszcze dość mało popularnym sposobem zwiększania dochodów uzyskiwanych na stronach internetowych, chociaż mówi o niej otwarcie coraz większa liczba posiadaczy witryn.

Sukces naszego programu pokazuje, że to z pewnością będzie się zmieniać, a głównym powodem są korzyści, które mogą uzyskać wydawcy internetowi dzięki takiej prostej i nie wymagającej nakładów współpracy.

Co zyskuje wydawca? Dobre źródło pasywnego dochodu, bez konieczności kosztownych inwestycji w platformę i potencjalne zarobki na poziomie  nawet kilku -  kilkunastu tysięcy złotych miesięcznie.
Więcej informacji o programie partnerskim Mfind

Do końca roku nawet pół tysiąca partnerów!

Przewidywania co do rozwoju programu partnerskiego Mfind są optymistyczne. Zakładamy, że do końca roku będziemy mieć zarejestrowanych ponad pół tysiąca partnerów i że nasza współpraca będzie generowała spory udział w sprzedaży nowych polis, oraz pozytywnie wpłynie tak na zarobki partnerów jak i wynik finansowy Mfind.

Mfind - najszybciej rosnącą porównywarką cen ubezpieczeń w Polsce! - Biuro Prasowe porównywarki OC/AC mfind.pl

Do 2020 roku, większość ubezpieczeń będzie sprzedawana przez internet. Oznacza to, że same ubezpieczenia komunikacyjne sprzedawane tym kanałem, wygenerują potencjał około 10 milionów polis i ponad 10 miliardów zebranej składki. To olbrzymi rynek, który stale rośnie!

Dołącz do programu partnerskiego Mfind!

Jesteś właścicielem witryny internetowej, bloga, kanału na You tube, prowadzisz komis samochodowy, jesteś agentem ubezpieczeniowym, który chce zwiększyć zarobki? Dołącz do programu partnerskiego Mfind!

Rejestracja jest banalnie prosta, zajmuje zaledwie chwilę, a formalności są ograniczone do minimum. Nie musisz być posiadaczem firmy, nie wprowadzamy ograniczeń co do wielkości sprzedaży, ani rodzaju witryny.

Wszystkie szczegóły znajdziesz tutaj:

Program partnerski • Zarabiaj na ubezpieczeniach w Internecie • mfind.pl

Program partnerski mfind.pl to pierwszy innowacyjny system afiliacyjny pozwalający zarabiać w sieci na sprzedaży ubezpieczeń. Dołącz, sprawdź i zarabiaj!

Ceny OC w Europie - gdzie jest najdrożej i jak na tym tle wypada Polska?

Po okresie intensywnych wzrostów cen polis OC, wreszcie możemy mówić o stabilizacji cen. Podwyżki wymuszone były przede wszystkim wzrostem wypłacanych odszkodowań i pogłębiającymi się stratami ubezpieczycieli.  Jak wygląda sytuacja w krajach Europy? Gdzie za polisę zapłacimy najmniej, a gdzie najwięcej? Polska nie jest najtańsza, ale też stanowczo nie jest u nas najdrożej.