Mfind uruchamia program partnerski - zarabianie na ubezpieczeniach w sieci z dużym potencjałem!

Programy afiliacyjne w sieci nie są nowością, ale takiego, który w jednym miejscu skupiałby ofertę wielu ubezpieczycieli i proponował transparentny i banalnie prosty sposób rozliczeń, jeszcze nie było!

Mfind startuje z programem partnerskim!

Mfind to porównywarka ubezpieczeń, która pozwala zaoszczędzić rocznie nawet 517 zł na zakupie OC, wybrać najlepiej dopasowany pakiet medyczny, a także polisę turystyczną oraz nieruchomości.

Można to zrobić samodzielnie - w końcu o to chodzi w zakupach przez internet, ale Mfind to również zespół doradców, którzy dbają o to, aby każdy klient miał pełne wsparcie w każdej sytuacji.

Pomagamy nie tylko przy zakupie polisy, także w razie innych pytań i problemów związanych z ubezpieczeniami.

Program partnerski Mfind, który został uruchomiony w styczniu 2018 r. jest pionierskim projektem, który umożliwia wydawcom reklam, właścicielom serwisów internetowych, blogów, współpracę z jednym podmiotem i promocję produktów wielu towarzystw za jednym razem.

To po pierwsze gwarancja oszczędności czasu i zmniejszenia do minimum formalności związanych ze współpracą, a po drugie szansa na większą konwersję. Klienci mają lepszy przegląd oferty -  uzyskują pełną informację rynkową w jednym miejscu, a to znaczenie częściej niż w przypadku oferty jednego towarzystwa przekłada się na decyzję o zakupie.
Program partnerski Mfind, już dostępny!

Ile można zarobić w programie partnerskim Mfind?

Zysk generowany ze współpracy jest kwestią indywidualną, zależy od wielkości wydawcy, oraz jego zaangażowania. Wynagrodzenie jest naliczane za każdą sprzedaną polisę, oraz wypełniony w sieci formularz. Co istotne i niespotykane w tego typu programach partnerskich, wydawcy będą wynagradzani również za odnowienia polisy w kolejnym roku.

Oznacza to, że zysk ze współpracy może być w kolejnych latach zwielokrotniony - już bez udziału partnera i wysiłku włożonego w promocję produktu.

Jeśli chodzi o maksymalne zyski, w programie partnerskim mfind.pl nie ma żadnych limitów!  Nasi Partnerzy zarabiają od 50 zł do 10 000 zł miesięcznie! Wszystko zależy od zaangażowania. Z dużymi partnerami chętnie negocjujemy, a mniejszym nie stawiamy żadnych kosztownych wymagań. Aby zostać naszym partnerem, nie trzeba nawet być przedsiębiorcą. Rejestracja jest prosta, a proces promocji intuicyjny.

Marcin Cieszyński - Head of Partnerships, Mfind.pl

Program partnerski propozycją również dla agentów!

Program partnerski mfind jest dobrą opcją także dla agentów ubezpieczeniowych, którzy posiadają własne serwisy i strony internetowe oraz pragną zwiększać swoje przychody. Udostępnienie linku partnerskiego może być dobrą okazją do sprzedaży polis klientom, którzy nie mogą dokonać zakupu bezpośrednio w oddziale czy placówce agenta, lub preferują ofertę której dany agent nie może zaproponować, np. ze względu na brak umowy z podmiotem sprzedającym dane ubezpieczenie.

Szczegółowe informacje o programie partnerskim:

Program partnerski • Zarabiaj na ubezpieczeniach w Internecie • mfind.pl

Program partnerski mfind.pl to pierwszy innowacyjny system afiliacyjny pozwalający zarabiać w sieci na sprzedaży ubezpieczeń. Dołącz, sprawdź i zarabiaj!

Zmiany w przepisach o przeglądach aut - Polacy ciągle zaskoczeni nowymi przepisami!

Przepisy dotyczące przeglądów samochodów zmieniły się w listopadzie 2017 r. jednak nadal wielu kierowców dowiaduje się o nich dopiero w momencie zgłoszenia się do stacji diagnostycznej.